Tilpas dine konvolutter

Har du nogensinde tænkt på at trykke dine logoer, billeder eller forretningsoplysninger på dine konvolutter? Det er nemt at gøre med Danmarks kuverter, og vi leverer dem endda, færdigtilpassede, direkte til din hjemme- eller kontordør.


Trykte konvolutter giver opmærksomhed og er iøjnefaldende - særligt når de lander i modtagerens postkasse. Faktisk er trykning en af de mest simple former for reklame og selvpromovering. Bare det at trykke din adresse på en konvolut giver troværdighed og skaber tillid hos modtagerne af din kommunikation.


Alt du skal gøre er at vælge dine foretrukne konvolutter fra vores hjemmeside, så designer og trykker vi dem med dine ønskede billeder, oplysninger og detaljer!


Hvorfor bruge Danmarks kuverter til at trykke dine konvolutter?


Danmarks kuverter tilbyder dig det største udvalg af kuverter i Europa. Vælg mellem forskellige farver, typer og formater, og stol på vores omfattende erfaring i trykkeribranchen.


Danmarks kuverter skiller sig også ud ved at have store mængder konvolutter på lager og klar til afsendelse, så dine trykte konvolutter vil komme, lige når du har brug for dem, og uden lange leveringstider.


Hos Danmarks kuverter udfører vi laser-, digital- og offsettryk på stedet, så ALLE vores produkter kan tilpasses.


Vi trykker alt det, du ønsker, fra at bruge et enkeltblæk på den ene side til at bruge fem forskellige blækfarver på begge sider, hvilket er ideelt til logoer, billeder i fuld farve, design og fotografier i alle deres forskellige toner.


Tryktyper


Lasertryk:

Ingen minimumsordre, tryk det nøjagtige antal konvolutter, du har brug for. Hver kuvert kan indeholde forskellige adresser eller personlige oplysninger.


Hvis tiden er af afgørende betydning, er lasertryk din bedste mulighed, da det er den hurtigste mulighed og giver os mulighed for at reducere leveringstiden.


Velegnet til forskellige typer konvolutter, herunder string og skive, papkonvolutter, butterflykonvolutter, gennemsigtige konvolutter og fire-flapkonvolutter, også kendt som pouchetter.


Derudover kan vi trykke utallige farvede konvolutter, uanset om de er lyse, mørke eller sorte, i hvidt blæk og CMYK.
Denne type tryk giver virkelig dine konvolutter et førsteklasseslook og får dine produkter til at skille sig ud. Kontakt os for at få mere at vide!

Offsettryk

Denne type tryk er velegnet til store mængder konvolutter (mere end 500 enheder) og giver os mulighed for at trykke med 1 til 4 farver, hvilket gør den ideel til logoer eller erhvervskonvolut-leveringsoplysninger.


Digitalt blækstråletryk

Er den bedste løsning til tryk af polstret bobleplast konvolutter, miljøvenlige konvolutter af bølgepap, omslag til bøger og andre konvolutter med mere komplekse ikke-standarddesign.


Den er perfekt til tryk af reklamemeddelelser på leveringspakker for bøger, kalendere og andre produkter, der kræver et højere beskyttelsesniveau.


Giv skræddersyet mailing en chance!


Har du brug for hjælp med designet?

Ønsker du at trykke en detalje, lidt information eller et logo på dine konvolutter, men har ikke et færdigt design?


Trykafdelingen hos Danmarks kuverter kan skræddersy designs til dine specifikationer og ideer; det være sig en returadresse, et kommercielt logo eller ethvert andet design, du anmoder om. Og altid til en overkommelig pris.


Da vi bekymrer os om dit image og ønsker, at det skal være perfekt.


Kontakt os Vælg dine konvolutter nu, og fortæl os, hvad du vil trykke på dem. Og husk, at vores kundeservice er her for at hjælpe, når du har brug for det.