Hvad er biologisk nedbrydelige poser (PLA)?

Vi har for nyligt introduceret vores nye biologisk nedbrydelige version af cello-poserne, som blev efterspurgt af mange af vores kunder, der var ivrige efter at bruge en mere miljøvenlig løsning. De er lavet af bioplast i stedet for cellofanfilmen, lavet af petroleumsbaserede råmaterialer. Denne nye generation af bionedbrydelige film fremstillet af vedvarende ressourcer (PLA biobaseret harpiks) har til formål at erstatte konventionel plast på markedet for engangsplastik, da de bionedbrydes hurtigere.

Hvad er biologisk nedbrydelige poser (PLA)?

Hvad er vores biologisk nedbrydelige cellofanposer lavet af?

Hvad er vores biologisk nedbrydelige cellofanposer lavet af

Det anvendte materiale er polylaktisk syre, som er en bioplast fremstillet af majsstivelse eller sukker. Disse er vedvarende og hurtigt voksende ressourcer, som gør det til et meget bæredygtigt alternativ til almindelig cellofanfilm. PLA’s produktion kræver også væsentligt mindre energi!

Hvordan nedbrydes miljøvenlige cellofanposer?

Vores biologisk nedbrydelige klare poser har en holdbarhed på cirka 12 måneder (afhængigt af opbevaringsforhold), hvorefter de er designet til først at nedbrydes til små stykker – udløst af sollys, varme eller mekanisk stress – og derefter bionedbrydes til naturlige elementer (kuldioxid, vand og biomasse ved mikrobiel fordøjelse).

Denne proces varierer og kan tage alt mellem 2–5 år – afhængigt af bortskaffelsesmiljøet og produkttykkelsen (det er stadig svært at forudsige tidsrammen, da den vil variere meget afhængigt af forholdene) – snarere end årtier eller århundreder, som det er tilfældet med almindelig polyethylen.

Under kontrollerede forhold er disse designet til at nedbrydes biologisk inden for seks måneder i en industriel kompost (certificeret DIN EN 13432).

Hvilke andre fordele tilbyder komposterbare celloposer?

Naast hun verbazingwekkende milieuvriendelijke eigenschappen hebben onze biologisch afbreekbare zakken ook de volgende voordelen:

  • Klare udstillingsposer (30 mikron), ideel til at vise dine varer
  • Fås i 6 populære størrelser: 155x160mm; 162x119mm; 175x129mm; 185x138mm; 216x155mm, 230x167mm
  • Let træk- og forsegl-lukning
  • Fødevaresikkert materiale
  • Fremstillet i Storbritannien
  • Certificeret DIN EN 13432 (7H0052) for komposterbare mellemstoffer

Hvad kan vores biologisk nedbrydelige udstillingsposer bruges til?

Fantastisk til at vise ting som lykønskningskort, print, småkager, nøgleringe, smykker og meget mere!

Men som man siger, »siger et billede mere end tusind ord«, så lad os tage et kig på nogle af de fantastiske måder at bruge vores komposterbare cellofanposer på!

Hvad er biologisk nedbrydelige poser (PLA)

Få dine her: www.danmarks-kuverter.dk/product/biologisk-nedbrydelige-gennemsigtige-poser
Kilder


www.activesustainability.com/environment/what-are-bioplastics
www.bioplasticsnews.com/polylactic-acid-or-polylactide-pla

Producentens egne oplysninger