Bogkasser

Skal du sende bøger, kataloger eller indhold tykkere end et normalt brev? Hos Danmarks kuverter kan du købe bogomslag i flere størrelser og til lave priser. Omslagene er lavet af bølgepap, et bæredygtigt og robust materiale der beskytter mod stød og bukninger, så din bog kan komme frem lige så perfekt som da du afsendte den

Bogomslag

Bogomslag

Tilgængelig i 5 størrelser
Fra DKK 4.51 pr. stk. inkl. moms
Finish: E-flute
Segl: Selvklæbende
Materialevægt: 400 g/m2
Rude eller Almindelig: Almindelig

Hvorfor købe bogomslag i stedet for konvolutter


Skal du sende bøger, tykke kataloger eller stakke af brochurer foreslår vi at du overvejer vores bogomslag, også kaldet bogkasser. Bogomslagene er designet så der er plads til at tykkere indhold. Bøgerne bliver dermed ikke presset, og potentielt beskadiget, når de pakkes ind og forsendes. Omslagene er tilmed foret med bølgepap hvilket giver en ekstra beskyttelse, da bølgepappet tager imod de værste stød og slag. Pappet er nedbrydeligt og det er dermed en ideel løsning for den miljøbevidste forbruger.

Når du pakker indholdet og forsegler omslaget, er den svær at bryde op uden at flå pappet i stykker. Omslaget har dermed sin egen smarte tyverisikring, så når pakken kommer frem kan modtageren straks se om omslaget har været åbnet.

Bogomslagene fås i fem forskellige størrelser, men i tilfælde af særlige ønsker vedrørende dimensioner og format, specialfremstiller vi gerne et bogomslag så det passer perfekt til din forsendelse.

Køb bogomslag hos Danmarks kuverter


Når du bestiller bogomslagene online bliver de tilsendt i en usamlet tilstand, dvs. helt flad, så du ikke skal betale ekstra omkostninger for fragt. Der er ingen mindstebestilling på antallet af bogomslag, men jo flere du bestiller jo lavere bliver prisen. Vi leverer naturligvis hurtigt og hele vejen til din dør.