Om os

Enveseur, S.L. er en familievirksomhed, der distribuerer et bredt udvalg af kuverter og postemballage og har mere end 2.300 produkter på lager. Den startede tilbage i 1998 i Storbritannien med grundlæggelsen af Madison Commercial, Ltd.

I øjeblikket ligger den primære driftsbase i Vilafranca del Penedés i nærheden af Barcelona (Spanien), hvor alle forsendelser til EU klargøres. For at reducere leveringstiden i Østeuropa er der åbnet et moderne lager i det nordlige Slovakiet, som fungerer som et nyt driftscenter.

Et konsolideret forretningssamarbejde med verdens førende producenter af papir-, pap- og plastikkuverter både i Asien og Europa. Det har mange forskellige stilarter, størrelser og farver, hvoraf mange er særligt fremstillet for at opfylde Enveseurs behov.

I dag har vi betjent mere end 1 million kunder, og vi har en digital tilstedeværelse i 19 europæiske lande. Det er muligt takket være et multikulturelt menneskeligt team, som består af mere end 40 medarbejdere, der hjælper virksomheden med at opfylde alle kundekrav.

Kundeprofiler er både B2B og B2C, fra fysiske butikker, annonceringsbureauer og -begivenheder til store virksomheder, der promoverer deres produkter og tjenester under deres kommercielle brand, samt privatpersoner i forbindelse med så særlige begivenheder som bryllupper, lykønskninger, konfirmationer … Endelig tilbydes en hurtig, personligt tilpasset printservice fra enkelte enheder til både virksomheder og privatpersoner og brugerdefineret produktion til engroshandel.

Forpligtelse til effektiv ligestilling mellem mænd og kvinder

Enveseur, S.L. erklærer deres faste forpligtelse til etablering og udvikling af politikker, der integrerer lige behandling og muligheder for mænd og kvinder uden at diskrimere direkte eller indirekte på baggrund af køn, samt til at fremme og opfordre til foranstaltninger til at opnå ægte ligestilling i vores organisation ved at etablere lige muligheder for mænd og kvinder som et strategisk princip i vores virksomheds- og HR-politik i henhold til definitionen af dette princip, som er fastlagt i Organic Law 3/2007 fra 22. marts, for at skabe effektiv ligestilling mellem mænd og kvinder.

Vi accepterer og anvender principperne for lige muligheder for mænd og kvinder på alle områder fra rekruttering til forfremmelse, herunder lønpolitik, oplæring, arbejds- og ansættelsesforhold, arbejdssundhed, arbejdstid og balancen mellem arbejde og privatliv.

De ovenfor anførte principper anvendes via fremmelse af foranstaltninger til ligestilling og via implementeringen af en ligestillingsplan, der repræsenterer en forbedring i vores ledelsessystem og en garanti for at have en intern struktur, som er fri for diskrimination på baggrund af køn. Med et mål om at bidrage til at bevæge os frem mod et samfund, hvor ligestilling er effektiv og ægte.

Vi har også en plan for at forebygge mobning på arbejdspladsen på baggrund af køn, homofobi eller race.