Vilkår og Betingelser

VELKOMMEN TIL Enveseur sl. WEBSITES VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG.
DISSE VILKÅR OG BETINGELSER GÆLDER FOR BRUGEN AF DENNE WEBSITE PÅ www.danmarks-kuverter.dk. VED AT GÅ IND PÅ DENNE WEBSITE OG/ELLER AFGIVE EN ORDRE, ACCEPTERER DU AT VÆRE BUNDET AF DISSE VILKÅR OG BETINGELSER.

AT BRUGE DENNE WEBSITE ANGIVER, AT DU ACCEPTERER DISSE VILKÅR UANSET OM DU VÆLGER ELLER EJ AT REGISTRERE DIG MED OS ELLER BESTILLE FRA OS. HVIS DU IKKE ACCEPTERER DISSE VILKÅR, BRUG IKKE DENNE WEBSITE.

Enveseur sl., et selskab registreret i Spanien,
hvis registreret kontor ligger på Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, 08720 Barcelona. Vores selskabs
registreringsnummer er B66856618

Vores kontaktoplysninger er som følger:

Handelsadresse:
Carrer Avinyonet 6
Vilafranca del Penedès
08720
Barcelona
Spanien

Generel e-mailadresse: admin@enveseur.es
Telefonnummer: +44 669 392 628

1. INDLEDNING
1.1 Du vil være i stand til at få adgang til de fleste områder på denne website uden at registrere dine oplysninger med os. Visse områder af denne Website er kun åbne til dig, hvis du registrerer dig.
1.2 Vi kan gennemgå disse vilkår og betingelser på et hvilket som helst tidspunkt ved at opdatere denne postering. Du burde tjekke denne Website af og til for at gennemgå de daværende vilkår og betingelser, fordi de binder på dig. Visse forudsætninger på disse vilkår og betingelser kan erstattes med udtrykkelige udnævnte lovlige meddelelser eller vilkår, som er placeret på særlige sider af denne Website. Hvis du ikke ønsker at accepterer ingen nye vilkår og betingelser, efter vi har givet besked om det, skulle du ikke fortsætte med at bruge denne Website.


2. AT BESTILLE FRA OS
2.1 Du anses for at afgive en ordre med os ved at bestille via vores online kassen proces. Som en del af vores checkout proces, vil du få muligheden til at tjekke din ordre og rette eventuelle fejl. Vi vil sende dig en ordreanerkendelse, hvor der beskrives i detalje produkterne du har bestilt.
2.2 Vores accept på en ordre tager sted, når vi ekspederer ordren. Når vi ekspederer en ordre, vil købets kontrakt udgøres, selv om din betaling er blevet behandlet øjeblikkeligt, medmindre vi har meddelt dig om at vi ikke accepterer din ordre, eller du har annulleret din ordre.
2.3 Vi kan nægte at acceptere en ordre:
(a) hvor varer er ikke til rådighed;
(b) hvor vi ikke kan få autorisation til din betaling;
(c) hvis der er opstået en fejl ved prissættelse eller produktbeskrivelse, eller
(d) hvis du ikke opfylder valgbarhedskriterier stillet ud i vores vilkår og betingelser.


3. PRISSÆTTELSE
3.1 Alle priser er ekskluderet VAT, men vi vil vise VAT hver for sig og inkludere den i den samlede pris.
3.2 Hvor vi opkræver særskilt for pakning, transport og forsikring og andre relevante udgifter, er de rigtige priser sat ud på vores specificeret prissættelsesstruktur, som vises andetsteds på denne Website.
3.3 Vores priser er gennemgået jævnligt uden varsel.


4. ANNULLERINGS- OG RETURNERINGSPOLITIK
4.1 Hvis du ønsker at annullere din ordre:
(a) du kan meddele os med e-mail til sales@enveseur.es inden vi har ekspederet varerne til dig; eller
(b) hvor varerne allerede er blevet ekspederet til dig, ved at returnere varer til os i overensstemmelse med klausul 4.2 nedenfor.
4.2 Du kan returnere varer som du har bestilt fra os af enhver grund på et hvilket som helst tidspunkt inden for 14 dage efter modtagelse for en fuld refusion eller ombytning. Omkostninger på returnering af varer til os vil blive pålagt dig.
4.3 Ved modtagelse af varerne vil vi give dig en fuld refusion for det betalte beløb eller en ombytningskredit efter behov.
4.4 Rettighederne til at returnere varerne til os som der henvises til i klausul 4.3 vil ikke gælde under følgende omstændigheder:
- i tilfælde af at produktet er blevet brugt
- til alle produkter som vi har lavet eller personliggjort til dig

Forudsætningerne på denne klausul 4.4 påvirker ikke dine lovpligtige rettigheder.


5. LICENS
5.1 Du har tilladelse til at printe og downloade uddrag fra denne Website til din egne brug på følgende grundlag:
(a) ingen dokumenter eller relaterede grafikker på denne Website ændres på ingen måde;
(b) ingen grafikker på denne Website bruges særskilt fra medfølgende tekst; og
(c) ingen af vores ophavsrets- og varemærkesmeddelelser og denne tilladelses meddelelse kommer frem i alle kopier.
5.2 Medmindre der ikke angives andet er ophavsretten og andre intellektuelle ejendomsrettigheder i alt materiale på denne Website (indbefattende uden begrænsning fotografier og grafiske billeder) ejet af os eller vores licensgivere. Til disse vilkår og betingelsesformål, er al brug af uddrag fra denne Website andet end i overensstemmelse med klausul 5.1 ,som står ovenfor, til intet formål forbudt. Hvis du bryder nogen af vilkårene i disse vilkår og betingelser, vil din tilladelse til at bruge denne Website ophøre automatisk, og du skal omgående tilintetgøre alle downloadede eller printede uddrag fra denne Website.
5.3 Udsat for klausul 5.1; ingen del af denne Website må gengives eller lagres på ingen anden website eller inkluderes på intet offentligt eller privat elektronisk generhvervelsessystem eller tjeneste uden vores forudgående skriftlig tilladelse.
5.4 Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt gives i disse vilkår forbeholdes.


6. SERVICEADGANG
6.1 Mens vi bestræber os for at sikre at denne Website normalt er tilgængelig 24 timer i døgnet, vil vi ikke være ansvarlige for, hvis af enhver grund er denne Website utilgængelig på et hvilket som helst tidspunkt eller i en hvilken som helst periode.
6.2 Adgang til denne Website kan afbrydes midlertidig og uden varsel i tilfældet af systemsfejl, vedligeholdelse eller reparation af grunde uden for vores kontrol.


7. BESØGENDES MATERIALE OG OPFØRSEL
7.1 Andet en information som kan identificeres af personen, som er dækket under Fortrolighedspolitikken, vil alt materiale du overfører
eller poster til denne Website betragtes som ikke-fortroligt og ikke navnebeskyttet. Vi vil have ingen forpligtelser i forhold til et sådan materiale. Vi og vores nominerede personer vil blive fri for at kopiere, afsløre, fordele, inkorporere og ellers bruge sådan et materiale og alle data, billeder, lyd, tekster og andre genstande personificeret heri med enhver og alle kommercielle eller ikke-kommercielle hensigter.
7.2 Du forbydes at poste eller overføre til eller fra denne Website alt materiale
(a) som er truende, ærekrænkende, obskønt, uanstændigt, oprørsk, fornærmende, pornografisk, urimeligt, i stand til at incitere racehad, diskriminerende, som udgør en trussel, skandaløst, flammende, blasfemisk, som er tillidsbrydende, fortrolighedsbrydende eller som kan forårsage irritation eller ubekvemhed;
(b) hvortil du ikke har fået alle nødvendige licenser og/eller godkendelse;
(c) som udgør eller opmuntrer opførsel der kan betragtes som en kriminel forseelse, som giver anledning til civilt ansvar eller på en anden måde står i modsætning til loven af eller som overtræder rettighederne af ethvert tredjeparti i Storbritannien eller ethvert andet land i verden; eller
(d) som er teknisk skadeligt (indbefattende, uden begrænsning, computervirusser, logikbomber, Trojanhester, orme, skadelige komponenter, korrupte data eller anden ondskabsfuld software eller skadelig data).
7.3 Du må ikke misbruge Websiten (indbefattende, uden begrænsning, ved at hacke).
7.4 Vi vil samarbejde fuldstændig med alle retshåndhævede myndigheder eller domstolens ordre der anmoder eller retter os om at afsløre identiteten på eller lokalisere nogen som poster ethvert materiale som bryder klausuler 7.2 eller 7.3.


8. LINKS TIL OG FRA ANDRE WEBSITES
8.1 Links til tredjepartis websites på denne Website er udelukkende givet til din bekvemhed. Hvis du bruger disse links, forlader du denne Website. Vi har ikke gennemgået alle af disse trejdepartis websites og kontrollerer ikke og er ikke ansvarlige for disse websites eller deres indhold eller tilgængelighed. Vi godkender derfor ikke eller laver ingen fremvisninger om dem eller ethvert materiale fundet der, eller ingen resultater som kan opnås ved at bruge dem. Hvis du beslutter om at gå ind på nogen af tredjepartiets websites forbundet med denne Website, gør du sådan på egen risiko.
8.2 Hvis du ønsker at linke til denne Website, kan du kun gør sådan på grundlaget af, at du linker til, men gengiver ikke, hjemmesiden af denne Website, og du er udsat for følgende betingelser:
(a) du fjerner, forvrænger eller på en anden måde ændrer ikke på størrelsen eller udseende af logoen på Enveseur sl.;
(b) du skaber ikke en ramme eller enhver anden browser eller grænsemiljø omkring denne Website
(c) du antyder ikke på nogen måde at vi godkender nogle produkter eller tjenester andre end vores egne;
(d) du forfalsker ikke dit forhold med os eller fremviser ikke nogen anden falsk information om os;
(e) du bruger ellers ingen varemærker af Enveseur sl. fremvist på denne Website uden vores udtrykkelig skriftlig tilladelse;
(f) du linker ikke fra en website som ikke er ejet af dig; og
(g) din website indeholder ikke indhold som er ubehageligt, fornærmende eller kontroversielt, som overtræder alle og enhver intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre rettigheder af enhver anden person, eller på en anden måde ikke overholder alle gældende love og reguleringer.

Vi forbeholder udtrykkeligt rettigheden til at tilbagekalde rettigheden givet i denne klausul 8.2 for brud af disse vilkår og til at træffe hvilke forsigtighedsforanstaltninger, vi anser for hensigtsmæssige.

8.3 Du skal erstatte os fuldstændigt for ethvert tab eller skade som vi, eller enhver af vores gruppeselskaber skulle pådrage sig eller udsættes for som følge af brud på klausul 8.2.


9. REGISTRERING
9.1 For at registrere dig med www.danmarks-kuverter.dk, skal du være over atten år gammel.
9.2 Hver registrering er til en enkel bruger kun. Vi tillader dig ikke at dele dit brugernavn og password med ingen anden person eller med mangfoldige brugere på et netværk.
9.3 Ansvar for sikkerhed af ethvert password der er blevet udstedt hviler på dig, og hvis du kender eller har en mistanke om, at en anden person kender dit password, burde du kontakte os omgående.
9.4 Vi kan afbryde eller annullere din registrering øjeblikkeligt efter vores fornuftigt behag, eller hvis du bryder enhver af dine forpligtelser under disse vilkår og betingelser.


10. ANSVARSFRASKRIVELSE
10.1 Mens vi bestræber på at sikre at informationen på denne Website er korrekt, garanterer vi ikke nøjagtigheden og fuldkommenhed af materialet på denne Website. Vi kan lave ændringer i materialet på denne Website eller i produkterne og priser beskrevet i den på et hvilket som helst tidspunkt uden varsel. Det er muligt at materialet på denne Website ikke er opdateret, og vi forpligter os ikke til at opdatere sådan et materiale.
10.2 Materialet på denne Website leveres "som det er" uden betingelser, garantier eller andre vilkår af nogen art. I overensstemmelse hermed, til det største omfang tilladt af loven, forsyner vi dig med denne Website på grundlaget af, at vi udelukker alle fremvisninger, garantier, betingelser og andre vilkår (indbefattende, uden begrænsning, vilkårene underforstået af loven om tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formål og brugen af fornuftig pasning og færdighed), men som for disse vilkår og betingelser kan have effekt i forhold til denne Website.


11. ANSVAR
11.1 Vi, ethvert andet parti (om det er involveret i at skabe, fremstille, vedligeholde eller levere denne Website), og enhver af vores gruppe-selskaber og officerer, direktører, ansatte, aktionærer eller agenter for enhver af dem, udelukker alt ansvar og gæld over for ethvert beløb eller form for tab eller skade som kan ske til dig eller et tredjeparti (indbefattende uden begrænsning ethvert direkte, strafbart, eller følgetab eller skader, eller ethvert tab af indkomst, gevinster, forretningsværdi, data, kontrakter, brug af penge, eller tab eller skader som opstår fra eller er forbundet på en hvilken som helst måde med forretningsafbrydelse, om det er som krænkelse (indbefattende uden begrænsning uagtsomhed), kontrakt eller anderledes) i forbindelse med denne Website på hvilken som helst måde eller i forbindelse med brugen, uegnetheden til at bruge eller resultaterne fra brug af denne Website, alle websites linket til denne Website eller materialet på sådan nogle websites, indbefattende men
ikke begrænset til tab eller skade grundet virusser, som kan inficere din computer udstyr, software, data eller anden ejendom som følge af din adgang til, brug af, eller browsing af denne Website eller din downloading af ethvert materiale fra denne Website eller alle websites linket til denne Website.
11.2 Intet i disse vilkår og betingelser vil udelukke vores ansvar for
(i) død eller personskade forårsaget af uagtsomhed (da sådan et begreb er defineret af Unfair Contract Terms Act 1977 (Retsakten for uretfærdige kontraktsvilkår 1977));
(ii) skyldnersvig;
(iii) forfalskning over for en fundamental sag; eller
(iv) ethvert ansvar som ikke kan udelukkes eller begrænses under gældende lov.
11.3 Hvis din brug af materiale på denne Website resulterer i nød for servicering, reparation eller rettelse af udstyr, software eller data, påtager du dig alle omkostninger heraf.
11.4 Du accepterer at erstatte os fuldstændigt, forsvare og holde os, og dine officerer, direktører, ansatte og agenter, skadeløse fra og mod alle klager, ansvar, skader, tab, omkostninger (indbefattende fornuftige lovlige gebyrer) der opstår fra ethvert brud af vilkårene og betingelser af dig, eller din brug af denne Website, eller brugen af enhver anden person som bruger dine registreringsoplysninger.


12. HERSKENDE LOV OG JURISDIKTION
12.1 Disse vilkår og betingelser reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med spansk lov. Tvister, der opstår i forbindelse med disse vilkår og betingelser, er underlagt de spanske domstole enekompetence.
12.2 Vi garanterer ikke, at materialer / genstande til salg på hjemmesiden er passende eller tilgængelige til brug uden for Spanien. Det er forbudt at få adgang til hjemmesiden fra områder, hvor indholdet er ulovligt eller ulovligt. Hvis du har adgang til denne hjemmeside fra steder uden for Spanien, gør du det på egen risiko, og du er ansvarlig for overholdelse af lokale love.


13. DIVERSE
13.1 Du må ikke tildele, giv underlicens eller på en anden måde overføre ingen af dine rettigheder under disse vilkår og betingelser
13.2 Hvis enhver forudsætning af disse vilkår og betingelser er fundet at være ugyldig af enhver domstol af kompetent jurisdiktion, vil ugyldigheden af denne forudsætning ikke påvirke gyldigheden af de resterende forudsætninger, som vil fortsætte med at have fuld kraft og effekt.
13.3 Kun parterne til disse vilkår og betingelser må søge at håndhæve dem under Retsakt for kontrakter (Rettigheder til tredjepartier) 1999.