10% i rabat på ordrer over 490kr (eksklusive moms og forsendelse). Kode: YELLOW24    00 dage 00 timer 00 minutter 00

Metalliske konvolutter

Breve er en meget personlig kommunikationsform, hvilket gør dem til en oplagt måde at invitere gæster til f.eks. en særlig begivenhed på. Det er her, vores metalkuverter kommer ind i billedet.

Hvis du inviterer gæster til en fest eller en anden særlig begivenhed, kan du forbedre din invitation ved at vælge den rigtige kuvert. Vi tilbyder både konvolutter med metallic skinnende folie og konvolutter med farvet mat folie for at give dit brev en festlig indpakning. Ud over guld og sølv har vi også varianter i rød, grøn, lilla og blå nuancer, så du kan helt sikkert finde en farve, der passer til din invitation. Du kan også vælge mellem forskellige størrelser, så de passer til din menu.

Folieposer med metallisk glans

Folieposer med metallisk glans

Tilgængelig i 7 farver og 9 størrelser
Fra DKK 0.60 pr. stk. inkl. moms
Finish: Skinnende metallisk
Segl: Selvklæbende
Materialevægt: 70 mikron
Rude eller Almindelig: Almindelig
Farvede, matte folieposer

Farvede, matte folieposer

Tilgængelig i 11 farver og 5 størrelser
Fra DKK 1.40 pr. stk. inkl. moms
Finish: Metallisk mat
Segl: Selvklæbende
Materialevægt: 70 mikron
Rude eller Almindelig: Almindelig

Kvalitet når det er bedst

Hvis du vælger en af vores farvede kuverter, har hver farvekategori papirkuverter, der kaldes Clariana. Denne type er speciel, fordi materialet vejer 120 gram pr. kvadratmeter. Det er en specielt designet serie af produkter, der er af høj kvalitet og holdbare. Det skyldes, at det er fremstillet af eukalyptuspapir, som er bedre til trykning (både digitalt og offset).

Et personligt præg

Når du vælger at sende en invitation i form af et brev i stedet for en e-mail eller sms, henvender du dig til modtageren på en meget betænksom og personlig måde. I dag vil de fleste mennesker blive overraskede og begejstrede - og måske endda næsten nostalgiske - over at modtage et brev. Så hvis du skal arrangere en fest eller fejre en vigtig begivenhed i dit liv, kan du finde et stort udvalg af festlige kuverter og konvolutter at vælge imellem her på vores hjemmeside.

Med vores konvolutter i metallic vil du imponere og smigre dine kommende gæster, og du vil uden tvivl finde den farve, der passer bedst til din begivenhed.