5% i rabat p√• ordrer over 190kr (eksklusive moms og forsendelse). Kode: WKD16    00 dage 00 timer 00 minutter 00

Polyethylenposer

Skal du sende breve og dokumenter der ikke t√•ler fugt eller skidt? Hos Danmarks kuverter tilbyder vi et bredt sortiment af polyethylenposer. Vi har poser i alle st√łrrelser, b√•de med selvkl√¶bende lukning og tryklukning. Derudover tilbyder vi antistatiske poser der sikrer dit indhold mod statisk elektricitet. Polyethylen er b√•de et robust og let materiale, s√• du ikke skal bekymre dig om ekstra forsendelsesomkostninger og poserne kan samtidig genanvendes af modtageren

SALE Gennemsigtige polyethylenposer

Gennemsigtige polyethylenposer

Tilg√¶ngelig i 5 st√łrrelser
Fra DKK 0.34 pr. stk. inkl. moms

Gammel pris fra DKK 0.46 pr. stk.


Finish: Klar
Segl: Selvklæbende
Materialevægt: 35 mikron
Rude eller Almindelig: Almindelig
SALE Polyethylenkonvolutter

Polyethylenkonvolutter

Tilg√¶ngelig i 3 st√łrrelser
Fra DKK 1.60 pr. stk. inkl. moms

Gammel pris fra DKK 2.16 pr. stk.


Finish: Glat
Segl: Selvklæbende
Materialevægt: 60 mikron
Rude eller Almindelig: Almindelig
Poser med lynlåslukning

Poser med lynlåslukning

Tilg√¶ngelig i 12 st√łrrelser
Fra DKK 0.19 pr. stk. inkl. moms
Finish: Glat
Segl: Lynlåslukning med tryk
Materialevægt: 30 mikron
Rude eller Almindelig: Almindelig

Hvad er polyethylen


Polyethylen er et modstandsdygtigt kunststof der er gennemsigtigt, vandtæt. Det er derfor ideelt til indpakning og opbevaring af objekter der ikke tåler fugt

Fordelene ved polyethylenposer


Den primære fordel ved polyethylenposerne er at de er skabt af et modstandsdygtigt materiale og dermed kan de genanvendes et utal af gange. Særligt vores poser med tryklukninger er anbefalelsesværdige til længere tids opbevaring af små genstande. Den praktiske lukning forsegler posen, men kan nemt åbnes igen og igen, uden posen mister sin evne til at lukke tæt.

Det stærke materiale og muligheden for at forsegle posen betyder også at poserne er ideelle når du vil sende dokumenter eller elektroniske komponenter, der ikke tåler fugt. Derudover har vi også poser der beskytter med statisk elektricitet.

K√łb af polyethylenposer hos Danmarks kuverter


Hos Danmarks kuverter finder du poser i 34 forskellige st√łrrelser og uden krav om mindstebestilling. Skulle st√łrrelsen du √łnsker ikke v√¶re iblandt valgmulighederne, specialfremstiller vi gerne en pose efter dine behov.